Фирма Полимери БГ е основана през 2004 г със седалище град Варна като еднолично дружество с ограничена отговорност.

Повече от 15 години фирмата предоставя на своите клиенти висококачествени продукти и професионално обслужване, отнасяйки се индивидуално към техните нужди. Днес компанията е конкурентен и вече наложила се на пазара доставчик на транспортни опаковки, направени от първокачествени материали, гарантиращи здравината на опаковката.

truck-polymeri

Фирмата е позната сред големи – производители и търговци на зърно, брашно, захар, сол, торове, строителни материали, въглища, дърва и др., на които е дългогодишен доставчик и лоялен партньор.
Ние заедно развиваме бизнесите си.

Компанията притежава собствени бусове за доставка, с които доставяме стоката до Ваш склад на територията на страната. Сроковете за доставка и количествата се уточняват допълнително в зависимост от настоящитe възможности и натовареност на производството.Фирмата реазлизира своите продукти и чрез търговци на дребно, с които отлично си взаимодейства.

Полимери БГ разполога със няколко складови площи, които са разположени на териториите на Варненска и Силистренска област. Складовите помещения позволяват поддръжането на постоянни налични количества на ПП торби и бигбегси.