Фирма Полимери БГ е основана през 2004 г със седалище град Варна като еднолично дружество с ограничена отговорност.

Повече от 10 години фирмата предоставя на своите клиенти висококачествени продукти и професионално обслужване, отнасяйки се индивидуално към техните нужди. Днес компанията е конкурентен и вече наложил се на пазара доставчик на транспортни опаковки, направени от първокачествени материали, гарантиращи здравината на опаковката.

 

truck-polymeri

Фирмата е позната сред големи български производители и търговци на зърно, брашно, захар, сол, торове, строителни материали, въглища, дърва и др., на които е дългогодишен доставчик и лоялен партньор в развитието на техния бизнес.

Компанията притежава собствени бусове за доставка, с които доставяме стоката до Ваш склад на територията на страната. Сроковете за доставка и количествата се уточняват допълнително в зависимост от настоящитe възможности. Фирмата реазлизира своите продукти и чрез търговци на дребно, с които си взаимодейства.

Полимери БГ разполога с две складови площи, едно на територията на град Варна/кв. Левски/ и едно в гр. Дулово (Силистренска област). Складовите помещения позволяват поддръжането на постоянни количества торби и бигбегси.